PostHeaderIcon Zastupitelstvo města 21.dubna 2010


Dne 21. dubna 2010 jednalo zastupitelstvo města Sušice na svém již 27. zasedání v tomto volebním období. Na programu bylo několik bodů, které se týkaly rozpočtu města, hospodaření příspěvkových organizací a majetku města.


Pozornost vzbudila informace o plánované rekonstrukci nábřeží podle návrhu arch. Karla Jandy. Do předloženého plánu rekonstrukce nebyl zatím zařazen objekt "Branky". Po kratší diskusi většina zastupitelů s předloženým návrhem souhlasila.

Větší diskuse se vedla kolem dalšího bodu - návrhu na transformaci sociálních služeb v Sušici. Tento záměr se projednával na zastupitelstvu již před dvěma lety a tehdy nebyl ze strany zastupitelů podpořen. Tentokrát však byla předložena kvalitně zpracovaná koncepce shrnující organizační a ekonomické důvody i časový harmonogram. Záměr transformace má podporu i mezi samotnými zaměstnanci současných příspěvkových organizací a také zastupitelé většinou hlasů tentokrát tuto transformaci schválili.

Zastupitelé vyhověli také žádosti Římskokatolické farnosti v Sušici o příspěvek na opravu elektroinstalace v kostele sv. Václava. Vzhledem k tomu, že město na tuto akci nemůže přispět z kapitoly rozpočtu určené na obnovu a rekonstrukci památek, byla zastupiteli odsouhlasena částka 50.000,- Kč, která bude poskytnuta z fondu starosty.

Na závěr jednání zastupitelé jednomyslně podpořili nesouhlasné stanovisko zastupitelstva obce Dlouhá Ves s výstavbou elektrárny na spalování biomasy.

Komentářů (0)
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 
Vyhledávání
Kr. konference 18. 3. 2023
Počet návštěv
46981
DnesDnes9
VčeraVčera21
Tento týdenTento týden30
Tento měsícTento měsíc356
CelkemCelkem46981
Denní maximum 12-28-2022 : 511
Přihlášení uživ. 0
Hosté 1
Registrovaní 37
...z toho dnes 0
Kdo je online
-
Počítáno od
16. 9. 2012